NAK BELAJAR BINA WEBSITE PERNIAGAAN SECARA PERSONAL? Cikgu depan mata? one to one?

Kami SATU-SATUNYA agensi yang mengajar website secara PERSONAL sampai PANDAI khusus kepada peniaga KECIL DAN SEDERHANA

DAFTAR SEKARANG!

Menurut statistik daripada Google mengatakan, hampir 87% peniaga online tidak akan bertahan lama jika masih menggunakan media sosial sebagai platform utama bisnes mereka.

 

Pada hari ini di malaysia mempunyai kelambakan peniaga online yang suka menjual di media sosial. Anda perlu jadi lebih profesional jika mahu kekal lama dalam bisnes online.

 

MENGAPA? Hampir saban hari kita mendengar kes penipuan barang online yang melibatkan media sosial. Kes seperti ini mengurangkan kepercayaan pelanggan terhadap bisnes meskipun anda memiliki beribu testimoni.

 

Apabila memiliki website yang lengkap dengan penjelasan produk serta profil diri, saya yakin potensi untuk pelanggan membeli dari anda lebih tinggi dan mudah terjual.

 

 

WEBSITE BISNES berpotensi dilihat prospek anda 24/7 berbanding media sosial. Anda tak perlu berkongsi kedai dengan pengguna lain-hanyaceritakan bisnes anda je. Anda tak perlu upload gambar dan info perniagaan setiap hari. Cukup anda kongsikan link website, semua cerita dalam tu. Lagi best, font dan warna ikut selera anda, takyah ikut skema atau standard dari media sosial.

PERCAYAKAH ANDA?

1. WEBSITE telah membantu banyak perniagaan MENINGKATKAN JUALAN sebanyak 300%.

 

2. WEBSITE PERNIAGAAN adalah laman yang mempunyai REKOD CARIAN TERTINGGI dalam enjin pencarian.

 

3. WEBSITE merupakan laman bebas untuk MENCERITAKAN SEGALANYA berkaitan produk/servis anda

 

4. Kawan atau pelanggan dapat MEMPROMOSIKAN PERNIAGAAN anda melalui link sahaja

 

5. WEBSITE dapat MENINGKATKAN KEPERCAYAAN pelanggan anda dalam membuat pilihan ketika membeli.

 

6. Sudah tiba masanya anda KEMBANGKAN BISNES anda dengan menjadi HQ hanya menggunakan website anda sendiri

 

7. Dapat senarai dan promosikan AGEN/STOKIS anda seluruh Malaysia di dalam WEBSITE sendiri

 

8. Dapat mengurangkan KOS PROMOSI perniagaan anda

“Maaf, kami tidak menerima tempahan website. Kami MENGAJAR anda bagaimana untuk membina website sendiri.”

Tahukah anda tempahan website memerlukan anda terpaksa mengeluarkan hampir ribuan ringgit belanja yang besar. Sanggup? Caj akan dikira dari sekecil-kecil logo, ayat, susunan hinggalah selesai pembikinan website. Tambahan lagi anda perlu membayar kepada pereka website setiap kali melakukan penambahbaikan walaupun sekecil perubahan.

Jika anda kehabisan stok, nak taknak anda terpaksa menghubungi pereka website untuk mengemaskini website jika stok anda habis. Itupun jika pereka website ada masa untuk anda, jika tidak hah berjanggutlah menunggu giliran.

 

+ Website yang anda tempah BELUM TENTU memenuhi citarasa kehendak anda

 

+ Ada website tapi belum tentu pandai menguruskan sendiri website ibarat ‘Ada kedai, tapi TAK PANDAI ubahsuai sendiri kedai anda’

 

+ Pereka WEBSITE belum tentu dapat memahami sepenuhnya perniagaan anda.

 

+ WEBSITE YANG ANDA TEMPAH belum tentu dapat MENGGAYAKAN perniagaan seperti yang anda inginkan.

 

APA YANG KAMI AKAN AJAR ?

Jangan risau, semua orang boleh belajar buat website. Anda tak perlukan degree website apatah lagi Master atau PHd Basic IT ? Hah itupun sudah cukup. Takde basic IT ? Hey cik abang oi, fesbuk tu bukan IT ke? Hehe.. Dalam KURSUS WEBSITE PERSONAL ini nanti kami akan mengajar anda tentang..

 

simple-blue-tick-clip-art-at-clker-com-vector-clip-art-online-tvnl7y-clipart CARA MEMBELI domain dan hosting

 

simple-blue-tick-clip-art-at-clker-com-vector-clip-art-online-tvnl7y-clipart TEKNIK PANTAS menyelenggara WEBSITE

 

simple-blue-tick-clip-art-at-clker-com-vector-clip-art-online-tvnl7y-clipart FAHAM GUNA setiap fungsi WEBSITE sepenuhnya

 

simple-blue-tick-clip-art-at-clker-com-vector-clip-art-online-tvnl7y-clipart PEMILIHAN KREATIF theme yang sesuai !

 

simple-blue-tick-clip-art-at-clker-com-vector-clip-art-online-tvnl7y-clipart CARA MUDAH bagaimana nak memasang BLOG dalam 1 domain !

WAH BESTNYA!

TAPI KENAPA BUAT SECARA PERSONAL YA?

“Fakta menyatakan pelajar akan FOKUS 15 MINIT PERTAMA sahaja didalam kelas.”

Jadi saya ingin tingkatkan fokus pelajar dengan menukar konsep pembelajaran kelas ke personal. Anda akan lebih fokus 100% dan tak mengantuk. Mudah bertanya terus tanpa rasa malu. Cikgu depan mata akan menunjukkan step by step sehingga anda berjaya lakukan sendiri. Saya akan memberi tips bagaimana untuk memilih design yang bertepatan dengan bisnes anda selari dengan misi utama saya-menyelesaikan masalah bisnes anda !

APA KELEBIHAN BELAJAR WEBSITE SECARA PERSONAL BERSAMA KAMI?

Kami menawarkan HARGA TERMURAH berbanding harga pasaran yang kebiasaanya mencecah RM600-RM950 untuk satu kali pembelajaran. Tambahan, anda akan sentiasa dibantu melalui grup wasap SEUMUR HIDUP setelah selesai kursus.

ITU JE KELEBIHANNYA?

EH BELUM LAGI…

 

+ AKSES PERCUMA ke video pembelajaran online yang BERNILAI RM489!!!

 

+ Bila kelas tu ? Masa yang fleksible. Anda tentukan.. bila-bila masa sahaja.

 

+ Tempat kat mana ye? Di mana-mana sahaja dalam kawasan

 

LEMBAH KLANG & KL menurut keselesaan TEMPAT BELAJAR. *Caj akan dikenakan untuk diluar kawasan

 

Harga bagi KURSUS WEBSITE PERSONAL ini hanya

 

RM 899 RM350 SAHAJA! 

Harga yang anda tidak akan dapat ditempat lain!

Hanya 3 JAM sahaja fokus anda diperlukan + Setengah jam adalah QnA session

BUKU PANDUAN DISEDIAKAN semasa sesi pembelajaran

Anda diberikan secara PERCUMA VIDEO PEMBELAJARAN ONLINE dan ASSIGNMENT akan diberikan selama 2 minggu untuk menilai perkembangan anda.

“Kami tak menjanjikan jualan yang tinggi, tapi JUALAN YANG TINGGI melalui mereka yang TAHU MENGURUSKAN WEBSITE

APA KATA MEREKA?

Kelas website ni amat bagus sebab BELAJAR SECARA PERSONEL DAN TIDAK RUSHING. Rasa LEBIH MUDAH nak perkenalkan produk kita. Tambahan lagi dropshipper kita juga mudah nak PROMOSI PRODUK kita hanya melalui link website yang disediakan.
NURHAFIZAH LAZIM

Founder Al-Hafeez Collection

Kelas personal coaching ini amat bagus sebab saya dapat bertanya direct kepada trainer. Kelas yang amat MUDAH DIFAHAMI dan SANGAT PRAKTIKAL. Nota yang diberi juga amat SENANG DIPELAJARI serta mudah dirujuk walaupun selepas habis kelas. Sangat RECOMMENDED BAGI YANG ZERO KNOWLEDGE tentang website.
HAIDZIR ANUAR

Unit Trust Consultant, RHB Asset Management Sdn Bhd

Walaupun saya ni seorang student multimedia, sejujurnya website memang takde dalam silabus pelajaran kami. Tapi dalam kelas yang BERDURASI 4 JAM ni saya belajar segala ASAS TENTANG WEBSITE bersama pereka website yang betul-betul BERPENGALAMAN SERTA BERUPAYA menyelesaikan segala masalah.
HAZIMI SAMSURI

Pelajar Multimedia UNITEN Bangi


TERTANYA-TANYA SIAPAKAH KAMI?


Saya dan tim FATHIMAH STUDIO berpengalaman membina website selama 3 tahun. Pengalaman 3 tahun ini memberi statistik bahawa ramai usahawan yang MAMPU MENEMPAH WEBSITE tetapi TIDAK TAHU nak menguruskan WEBSITE mereka sendiri.


SITI FATHIMAH

SITI FATHIMAH

Pengasas / Pengajar

FARIZ HAZIQ

FARIZ HAZIQ

Pemasaran

ASYRAF MUDA

ASYRAF MUDA

Pereka / Pengajar

TOM

TOM

Pembina Sistem



SEBARANG PERTANYAAN?


Atau WHATSAPP ke 019-9350193

shares